Skapa Application

Instruktioner

Fyll i formuläret nedan för att sätta ditt barn på väntelistan. Fyll i ett separat ansökningsformulär för varje barn. Vid ansökan får du ett automatiskt email som bekräftelse.

En gång per år får du ett email som du måste svara på för att stå kvar på väntelistan. Om du inte svarar på emailet, tas ditt barn bort från väntelistan. När vi har lediga platser går vi igenom väntelistan, söker först efter syskon och går sedan efter ansökningsdatum.

Om ditt barn saknar svenskt personnummer kan du ändå sätta dem på väntelistan, men du måste ansöka om ett personnummer för ditt barn så snart som möjligt.

När du närmar dig toppen av väntelistan kommer du få en inbjuden att besöka förskolan under en av våra öppna visningar.

Fyll i formuläret

Födelsedatum *
Till exempel, 2024/06/22
Ordning
Önskat startdatum *
Till exempel, 2024/06/22
Genom att fylla i denna ansökan samtycker du till att The International Preschool AB lagrar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen, GDPR. Utan medgivande kommer du inte att kunna ställa ditt barn i kö. När vi har fått ovanstående uppgifter kommer vi att placera ditt barn i kö enligt era önskemål. Observera att alla uppgifter ovan måste tillhandahållas för att ansökan ska behandlas. Inga uppgifter kommer att delas med tredje part. Om du vill att din information ska tas bort från vårt register, vänligen mejla admin@ipsab.org
CAPTCHA
Den här frågan testar om du är en mänsklig besökare och förhindrar automatiska spaminsändningar.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.

Vertikala flikar