Karriär

Om du är intresserad av att arbeta på The International Preschool kan vi erbjuda dig en trevlig, mångkulturell och inspirerande lärande miljö.

Vi letar efter fördomsfria, positiva människor som älskar barn och är villiga att aktivt arbeta med vår ideologi, en lekorienterad läroplan och värderingarna i läroplanen för förskolan. Du måste tala antingen flytande svenska eller engelska och känna dig bekväm att kommunicera på båda språken. Vårt uppdrag är att ge barnen den bästa möjliga starten i livet genom att skapa en accepterande och uppmuntrande atmosfär där de har möjlighet att utveckla en stark självkänsla i ett ständigt föränderligt samhälle.

 

Skicka ditt CV (på engelska eller svenska) via e-post till alison@ipsab.org.

Se till att ditt CV innehåller:

• Personnummer

• Arbetstillstånd

• Utbildning

• Arbetserfarenhet

• Intressen

• Referenser

 

För att arbeta med barn i Sverige krävs det enligt lag att du tillhandahåller ett dokument från den svenska polisen där det fastställs att du inte har något belastningsregister över brott som begåtts av dig. Du hittar formuläret Belastningsregistret - Skola, Förskola eller Barnomsorg på www.polisen.se.

Alternativt kan du ladda ner korrekt formulär från PDF-biblioteket.

Fyll i formuläret och skicka det till adressen längst ner. Inom cirka två veckor ska du få ett brev tillbaka från polisen. Detta är det formulär som krävs.

The International Preschool kommer inte att intervjua någon som för tillfället inte är bosatt i Sverige.